Toegangscontrole

Het gevoel van onveiligheid neemt toe door acties die de veiligheid van de mens in gevaar brengen. Het is fijn om te weten wie er in uw bedrijf aanwezig zijn en dat vreemden geen toegang kunnen krijgen tot uw bedrijf.
Met een toegangscontrolesysteem van Nijhuis Security bv wordt het nagenoeg onmogelijk om ongemerkt uw bedrijf binnen te komen en krijgt u gedetailleerde informatie over de aan- en afwezigheid van medewerkers. Dit systeem kan worden gekoppeld aan uw salarisadministratie.

U kunt ook regelen welke werknemer waar mag komen in uw bedrijf. Mocht er uw bedrijf getroffen worden door een calamiteit, dan weet u wie zich in het pand bevindt.

Toegangscontrole kan door middel van magneetkaartlezers, proximitylezers, handsfreelezers, barcodelezers en dergelijke.

Nijhuis Security bv biedt bedrijven een onderhoudscontract aan voor toegangscontrolesystemen, zodat deze in optimale conditie blijven, jaar na jaar.

Twijfel niet, maar kies voor veiligheid en zekerheid voor u en uw medewerkers. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een toegangscontrolesysteem, dat perfect is afgestemd op uw wensen. Bel 088-4448444 of stuur een e-mail aan info@nijhuistechnology.nl.

Wij staan voor u klaar

Openingstijden kantoor
08.30 – 17.00 uur

Voor storingen 24/7 bereikbaar

tel. 088-4448444

contact

Nijhuis Security BV
Van der Waalspark 5a
9351 VC Leek
Telefoon: 088-4448440
Fax: 088-4448449
E-mail: info@nijhuistechnology.nl

bellenmetvoip

Bellen over internet

Nijhuis Telecom VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig.

Lees meer…

Bellen met VOIP