VoIP

Nijhuis Telecom VoIP is dé oplossing voor bellen over internet en is beschikbaar in verschillende varianten. Zo is er altijd een oplossing voor uw persoonlijke situatie. Welke variant u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een betrouwbaar netwerk en hoge service tegen zeer voordelige tarieven.

Wat is VoIP?
VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd betekent dit spraak (bellen) over het internet. U belt niet meer via het analoge telefoonnetwerk van KPN, maar via het Nijhuis Telecom-netwerk. Dit maakt bellen stukken voordeliger en u hebt meer mogelijkheden, terwijl de kwaliteit vergelijkbaar is met ISDN!

Verschillende varianten
Nijhuis Telecom VoIP is beschikbaar in de varianten SIP Trunking en Hosted VoIP. Iedere variant heeft zijn eigen mogelijkheden. Zoekt u alleen een betrouwbaar VoIP-netwerk, dan is SIP Trunking een goede keuze. Wilt u gebruikmaken van mogelijkheden als verkort kiezen, wachtrijen en voicemail, dan kiest u voor de Hosted VoIP-oplossing.

Voordelig en gemakkelijk
Met Nijhuis Telecom VoIP belt u over internet. Met een internetverbinding bent u al bereikbaar voor de hele wereld. Meer hebt u niet nodig! En komt u er toch even niet uit, dan staat onze serviceafdeling Nijhuis Telecom Support altijd voor u klaar. Nijhuis Telecom VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig. Wist u dat u onderling zelfs gratis belt?

Zoals u het wilt
De oplossingen van Nijhuis Telecom zijn volledig schaalbaar. Of u nu één telefoonnummer nodig hebt of honderd, alles is mogelijk! Nijhuis Telecom VoIP is er voor iedereen: van particulier en eenmanszaak tot MKB en grote organisaties. Onze oplossingen werken over ADSL, kabel en glasvezel en zijn gemakkelijk op maat te maken.

Waar u maar wilt
Overal waar u een internetverbinding hebt, kunt u bellen via Nijhuis Telecom VoIP. En bent u onderweg, maar wilt u wel bereikbaar zijn op uw vaste nummer? Dan schakelt u uw telefoonnummer gewoon door met onze gebruiksvriendelijke mobiele App. Gemak dient tenslotte de mens!

De voordelen nog eens op een rij

 • Ervaar het gemak van bellen over internet
 • Hoge service en persoonlijke aandacht
 • Gegarandeerd betrouwbaar netwerk
 • Onderling gratis bellen
 • Kwaliteit is vergelijkbaar met ISDN
 • Alleen een internet- of breedbandverbinding nodig
 • Alle mogelijkheden van een analoge lijn
 • Schaalbaar van 1 tot een onbeperkt aantal nummers
 • Gemakkelijk op maat te maken
 • Inkomend ISDN-verkeer in combinatie met uitgaand VoIP-verkeer mogelijk
 • Snel doorschakelen met de handige App

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor bellen met VoIP. Bel 088-4448444 of stuur een e- mail aan info@nijhuistechnogoly.nl.

Wij staan voor u klaar

Openingstijden kantoor
08.30 – 17.00 uur

Voor storingen 24/7 bereikbaar

tel. 088-4448444

contact

Nijhuis Security BV
Van der Waalspark 5a
9351 VC Leek
Telefoon: 088-4448440
Fax: 088-4448449
E-mail: info@nijhuistechnology.nl

bellenmetvoip

Bellen over internet

Nijhuis Telecom VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig.

Lees meer…

Bellen met VOIP