Infrastructuur

Nijhuis Security bv is partner van een aantal geselecteerde providers en verzorgt de aanvraag van infrastructuur graag voor u. Nadat uw machtiging regelt het bedrijfsbureau het contact met diverse providers, zoals KPN Telecom, Essent, Aspider, British Telecom.
Deze providers zijn door Nijhuis Security bv geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. In uw opdracht verzorgen wij de aanvragen voor analoge netlijnen, ISDN2, ISDN15, ISDN20 en ISDN30-lijnen, vaste huurlijnverbindingen voor spraak en data, internet access (xDSL), IP-VPN en overige diensten.

Het voordeel hiervan is dat u slechts één aanspreekpunt hebt voor uw infrastructuur en uw (tele)communicatieapparatuur. Zo hoeft u in geval van een storing maar één partij te bellen: de supportdesk van Nijhuis Security bv. Hier wordt onderzocht of de storing uw apparatuur betreft of de infrastructuur. Mocht dit laatste het geval zijn, dan nemen wij voor u contact op met de provider en bemiddelen wij bij het oplossen van de storing.

Onze adviseur kan u adviseren over de meest geschikte infrastructuur voor uw situatie. Belt u voor meer informatie met telefoonnummer 088-4448444 of stuurt u een e-mail aan info@nijhuistechnology.nl.

Wij staan voor u klaar

Openingstijden kantoor
08.30 – 17.00 uur

Voor storingen 24/7 bereikbaar

tel. 088-4448444

contact

Nijhuis Security BV
Van der Waalspark 5a
9351 VC Leek
Telefoon: 088-4448440
Fax: 088-4448449
E-mail: info@nijhuistechnology.nl

bellenmetvoip

Bellen over internet

Nijhuis Telecom VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig.

Lees meer…

Bellen met VOIP