Lease

Alle door Nijhuis Security bv geleverde apparatuur kan worden geleast op basis van financiële lease*. Leasing is het gedurende een vooraf bepaalde periode ter beschikking stellen van apparatuur en eventueel aanvullende diensten tegen betaling van een vaste periodieke vergoeding. Zo is leasing is een flexibel instrument om uw telefooncentrale te financieren, waarbij de looptijd van de financiering gerelateerd wordt aan de economische levensduur van de apparatuur.

De voordelen van lease zijn onder andere het instandhouden van de kredietlijn (geen investering ineens), het gebruik van relatief duur eigen vermogen wordt vermeden, vaste rente en maandtarief gedurende de looptijd en de zekerheid van de meest actuele apparatuur.

Apparatuur welke via Nijhuis Security bv geleast wordt, wordt ondergebracht bij Leasing Exchange te Almere. Het werkterrein van Leasing Exchange is de financiële dienstverlening rond onder andere de aanschaf van investeringsgoederen. Aan leveranciers van investeringsgoederen wordt een eenvoudige mogelijkheid geboden hun afzet te financieren. De financiering van deze afzet is niet merkgebonden.
Informeer eens naar de mogelijkheden van lease als u tot aanschaf van nieuwe apparatuur wilt overgaan. Onze adviseur vertelt u graag wat de mogelijkheden zijn.

* Lease na goedkeuring van de door de lease maatschappij gestelde voorwaarden.

Belt u voor meer informatie met telefoonnummer 088-4448444 of stuurt u een e-mail aan info@nijhuistechnology.nl.

Wij staan voor u klaar

Openingstijden kantoor
08.30 – 17.00 uur

Voor storingen 24/7 bereikbaar

tel. 088-4448444

contact

Nijhuis Security BV
Van der Waalspark 5a
9351 VC Leek
Telefoon: 088-4448440
Fax: 088-4448449
E-mail: info@nijhuistechnology.nl

bellenmetvoip

Bellen over internet

Nijhuis Telecom VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig.

Lees meer…

Bellen met VOIP