Kabel

Nijhuis Telecom en Ziggo voor de zakelijke markt
Wij hebben bewust gekozen voor de zakelijke diensten van Ziggo. Ziggo levert radio-, televisie-, spraak- en datadiensten over het grootste kabelnetwerk van Nederland aan voor zowel consumenten als ondernemers zoals u. Kiest u voor de diensten van Ziggo, dan kiest u voor kwaliteit, grote capaciteit en een regionale persoonlijke aanpak in samenwerking met geautoriseerde partners, zoals Nijhuis Telecom. De diensten van Ziggo worden geleverd via het Hybrid Fiber Coaxial kabelnetwerk, dat behoort tot één van de technisch meest geavanceerde netwerken van Europa. Ziggo blijft investeren in het netwerk, de systemen en de infrastructuur om de concurrentiepositie te behouden en te versterken. De unieke netwerkvoorsprong, focus op de klant en voortdurende innovatie stelt Ziggo in staat toonaangevende diensten aan u te kunnen leveren.

De voornaamste producten van Ziggo voor de zakelijke markt

Office Plus
Office Plus, hét Alles-in-1 pakket voor ondernemers, inclusief TV en radio, 4 telefoonlijnen, maximaal 10 telefoonnummers, 8 vaste IP-adressen en supersnel breedband internet tot wel 60 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload snelheid. Met bovendien een zakelijke, professionele helpdesk, alle afspraken vastgelegd in een Service Level Agreement en alles op één BTW-factuur. Daarom kiest u voor Office Plus!

Office Basis
Office Basis, een zakelijk alles-in-1 pakket met internet tot 120 Mbit/s, twee telefoonlijnen en digitale TV. Ideaal voor ZZP’ers of klein MKB die een totaaloplossing zoeken voor internet, telefonie en TV. Gratis geïnstalleerd en getest door onze monteur. Met standaard draadloos internet en toegang tot 1 miljoen WifiSpots. Daarnaast kunt u via de Ziggo TV app ook op uw tablet of smartphone TV kijken.

Internet Plus
Internet Plus, de internetverbinding tot 60 Mbit/s van Ziggo Zakelijk met vast IP-adres. Ideaal voor bedrijven die internet gebruiken voor internetapplicaties zoals webservers of emailservers. De 8 vaste IP-adressen en een sterke upload snelheid gecombineerd met de bandbreedte garantie en zakelijke SLA maken dit tot een ijzersterk product voor het MKB waarvoor de internetverbinding van levensbelang is.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor de zakelijke diensten van Ziggo via Nijhuis Telecom voor uw bedrijf. Bel 088-4448444 of stuur een e- mail aan info@nijhuistechnogoly.nl.

Wij staan voor u klaar

Openingstijden kantoor
08.30 – 17.00 uur

Voor storingen 24/7 bereikbaar

tel. 088-4448444

contact

Nijhuis Security BV
Van der Waalspark 5a
9351 VC Leek
Telefoon: 088-4448440
Fax: 088-4448449
E-mail: info@nijhuistechnology.nl

bellenmetvoip

Bellen over internet

Nijhuis Telecom VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig.

Lees meer…

Bellen met VOIP