Hosted telefonie

Hosted telefonie is een telefooncentrale in de cloud die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf.

De behoefte aan efficientie vraagt om een flexibele telefonie-oplossing. Hosted telefonie is een complete communicatie-oplossing, die geen grote investering vraagt, maar juist schaalbaar is en meebeweegt met de veranderingen binnen en buiten uw bedrijf. Hosted telefonie is de telefooncentrale die klaar is voor de toekomst. Alle denkbare mogelijkheden uit de cloud voor een vast tarief per maand, zonder onverwachte kosten achteraf.

Met hosted telefonie communiceert u via de cloud. U kunt gebruik maken van ieder toestel: uw vaste en mobiele telefoon, maar ook uw tablet en computer zijn onderdeel van uw telefoon omgeving. In tegenstelling tot een fysieke telefooncentrale vereist hosted telefonie geen grote investering en is een ISDN verbinding overbodig.

U betaalt bovendien alleen voor de functies die u gebruikt. Deze kunt u op elk moment naar eigen wens inrichten en wijzigen.

De keuze tussen een telefooncentrale of hosted telefonie is afhankelijk van diverse factoren. Onze adviseur kijkt graag samen met u naar de best passende oplossing voor uw situatie.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor hosted telefonie als communicatie-oplossing voor uw bedrijf. Bel 088-4448444 of stuur een e- mail aan info@nijhuistechnogoly.nl.

Wij staan voor u klaar

Openingstijden kantoor
08.30 – 17.00 uur

Voor storingen 24/7 bereikbaar

tel. 088-4448444

contact

Nijhuis Security BV
Van der Waalspark 5a
9351 VC Leek
Telefoon: 088-4448440
Fax: 088-4448449
E-mail: info@nijhuistechnology.nl

bellenmetvoip

Bellen over internet

Nijhuis Telecom VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig.

Lees meer…

Bellen met VOIP