Camerasystemen

Tegenwoordig maakt bijna ieder bedrijf gebruik van camerabewaking. Kijk maar eens goed naar een gevel, verborgen camera´s worden bijna overal geïnstalleerd om de veiligheid te verhogen. Ook televisieprogramma’s maken tegenwoordig veelvuldig gebruik van videobewaking om daders van misdrijven te pakken te krijgen.

Camerabewaking is er voor binnen en buiten. Nijhuis Security bv kan een camerabewakingssysteem perfect voor u ontwerpen en plaatsen. Dit maakt het mogelijk om vanuit één centraal punt meerdere locaties in Nederland en internationaal tegelijk te bewaken.

Camera´s buiten uw bedrijf schrikken inbrekers en vandalen af, vanwege de verhoogde herken- en pakkans. Camera´s in uw bedrijf dragen bij aan het oplossen van personeelsconflicten, diefstal binnen uw bedrijf en de veiligheid van uw personeel en klanten.

Nijhuis Security bv is thuis in alle facetten van camerabewaking zoals buitencamera´s, verborgen camera´s, infraroodcamera´s, enzovoorts.

Tevens bieden wij uw bedrijf een onderhoudscontract aan zodat het camerabewakingsysteem jaarlijks onderhouden wordt.

Twijfel daarom niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een perfect op uw wensen afgestemd camerabewakingssysteem. Bel 088-4448444 of stuur een e- mail aan info@nijhuistechnology.nl.

Wij staan voor u klaar

Openingstijden kantoor
08.30 – 17.00 uur

Voor storingen 24/7 bereikbaar

tel. 088-4448444

contact

Nijhuis Security BV
Van der Waalspark 5a
9351 VC Leek
Telefoon: 088-4448440
Fax: 088-4448449
E-mail: info@nijhuistechnology.nl

bellenmetvoip

Bellen over internet

Nijhuis Telecom VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig.

Lees meer…

Bellen met VOIP