Inbraakbeveiliging

Inbraak, diefstal of vandalisme kunnen uw bedrijfsproces behoorlijk beïnvloeden. Ongeveer 80% van de inbraken wordt gepleegd door gelegenheidsinbrekers die zonder al te veel moeite binnen komen en hun slag slaan.

Met een inbraakbeveiligingssysteem, geïnstalleerd door Nijhuis Security bv, kiest u voor zekerheid. U speelt in op dingen waar inbrekers een hekel aan hebben: tijdrovende klussen, lawaai en de angst voor ontdekking.
Elke inbraak of poging daartoe word direct aan de meldkamer doorgegeven. Die neemt contact op met de door u gekozen adressen, politie en eventuele andere alarmopvolgers.

Nijhuis Security bv is een erkend beveiligingsbedrijf, wat inhoudt dat de geïnstalleerde systemen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en de strengste eisen. Al onze producten/componenten zijn gecertificeerd en onze monteurs installeren het volledige systeem volgens voorschriften en wettelijke eisen. Zo heeft u een goed werkend en in goede conditie verkerend inbraakbeveiligingssysteem.

Wij bieden u ook de mogelijkheid een onderhoudsovereenkomst met ons af te sluiten, zodat uw inbraakbeveiligingssysteem in optimale conditie wordt gehouden.

Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een inbraakbeveiligingssysteem dat perfect is afgestemd op uw bedrijf. Bel 088-4448444 of stuur een e- mail aan info@nijhuistechnogoly.nl.

Wij staan voor u klaar

Openingstijden kantoor
08.30 – 17.00 uur

Voor storingen 24/7 bereikbaar

tel. 088-4448444

contact

Nijhuis Security BV
Van der Waalspark 5a
9351 VC Leek
Telefoon: 088-4448440
Fax: 088-4448449
E-mail: info@nijhuistechnology.nl

bellenmetvoip

Bellen over internet

Nijhuis Telecom VoIP is niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens erg voordelig.

Lees meer…

Bellen met VOIP